Golobki polonez (Gawumpki)

Golobki polonez (Gawumpki)
Golobki polonez (Gawumpki) este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 20 de porții. Acest aperitiv are 406 calorii, 27 g de proteine și 23 g de grăsime per porție. Pentru 1,42 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână măghiran, orez, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Rugelachul polonez, Caserola poloneză și Carnea de pasăre poloneză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți o oală mare cu apă la fiert. Fierbeți varza până când frunzele cad.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți frunzele din apă pe măsură ce se decojesc și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Topiți margarina într-o tigaie mare. Gatiti ceapa in margarina pana devine translucida, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Amestecați ceapa fiartă, carnea de vită, puiul cu supă de orez, orezul, ouăle, maghiranul, sare și piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
MaghiranMaghiran
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Luați o frunză de varză, așezați-o întinsă și tăiați partea cea mai groasă spre partea de jos a frunzei pentru a fi mai ușor de rulat; repetați cu toate frunzele. Luați frunzele de exterior mai închise la culoare și căptușiți cu ele fundul tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Puneți o porție din amestecul de carne de vită într-o frunză și înfășurați frunza în jurul amestecului, învăluind carnea complet. Repetați până când se folosește tot amestecul de carne de vită. Aranjați frunzele de varză în tava de friptură. Acoperiți cu orice frunze de varză rămase. Acoperiți tava cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Îndepărtați folia de aluminiu, curățați stratul superior de frunze de varză suplimentare și turnați supă de ciuperci aurii peste frunzele de varză umplute. Înlocuiți frunzele de varză de deasupra, puneți tava în cuptor și continuați coacerea până când supa este fierbinte, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții20
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista