Gogoși Cu Mere Herman

Gogoși Cu Mere Herman
Gogoși Herman sos de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 309 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, făina, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Gogoși Cu Mere, Gogoși Cu Mere, și Gogoși Cu Sos De Mere.

Instrucțiuni

1
Încălziți friteuza la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, dizolvați bicarbonatul de sodiu în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-un castron mare de amestecare, scurtarea cremei și zahărul. Bateți în gălbenușuri de ou, starter de aluat Herman, zară, extract de vanilie, sos de mere și bicarbonat de sodiu dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De AluatAluat De Aluat
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se amestecă împreună scorțișoară, nucșoară, praf de copt și făină. Se amestecă amestecul de făină în ingredientele umede până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și întindeți-l la o grosime de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați gogoșile și lăsați să stea 10 minute înainte de prăjire.
6
Încălziți friteuza la 375 grade F (190 grade C). Glisați cu grijă gogoșile în ulei fierbinte. Se prăjesc până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se scurge pe prosoape de hârtie și se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista