Gogoși Cu Cidru De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoșile de cidru de mere. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 35 de porții cu 142 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Un amestec de ouă plus 1 gălbenuș de ou, ulei vegetal, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gogoși cu scorțișoară de mere la cuptor cu glazură de cidru de mere, Gogoși cu scorțișoară de mere la cuptor cu glazură de cidru de mere, și Gogoși Cu Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu pergament. Tapetați o farfurie mare cu prosoape de hârtie. Într-o pungă de hârtie, combinați 1 cană de zahăr și 1 lingură. scorțișoară; se agită pentru a se amesteca bine. Pune deoparte.
Aduceți cidrul la fiert la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand cidrul s-a redus la 1/2 cana, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mare, bateți praful de copt, sarea, 1 cană de făină și zahărul rămas și scorțișoara până se combină bine. Într-un castron mic, bateți untul, ouăle, gălbenușul și cidrul răcit până se combină bine.
Adăugați amestecul de cidru în amestecul de făină; bateți până se omogenizează.
Adăugați restul de 2 1/2 căni de făină și amestecați până se combină. Aluatul va fi ușor lipicios. La frigider 10 minute.
Se toarnă ulei într-o oală mare și atașați un termometru bomboane lateral (termometru nu trebuie să atingă partea de jos a oală).
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până ajunge la 191°, urmărind și ajustând după cum este necesar pentru a împiedica supraîncălzirea uleiului.
Întoarceți aluatul pe un blat bine făinat și acoperiți vârfurile degetelor cu făină. Pat aluat la 1/2-inch grosime. Folosind un tăietor de gogoși sau 2 tăietori rotunzi de prăjituri (unul mare și unul mic), tăiați gogoși și găuri.
Transferați ambele pe foaia de copt căptușită. Aduna resturi și re-pat aluat, tăiere cât mai multe gogoși posibil.
Lucrând în loturi, glisați cu grijă gogoșile în ulei fierbinte. După aproximativ 1 minut, gogoșile se vor ridica la suprafață și vor începe să se rumenească. În acel moment, întoarceți-vă și prăjiți 1 1/2 minute mai mult.
Transferați pe placa căptușită pentru a se scurge. Aduceți uleiul înapoi la 191° înainte de a prăji un alt lot. Când gogoșile s-au răcit timp de 1 minut, adăugați în pungă cu zahăr scorțișoară și aruncați pentru a acoperi.
Scoateți pe o farfurie curată și serviți.