Gnocchi de unt rumenit cu Broccoli și nuci
Gnocchi de unt rumenit cu Broccoli și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.67 pe portie. O porție conține 401 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, nuci de pin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi de unt rumenit cu Broccoli și nuci de pin, Gnocchi cu unt rumenit cu Broccoli și migdale, și Gnocchi cu unt rumenit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți gnocchi într-un cuptor olandez mare conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați broccoli în ultimul minut de gătit; gatiti 1 minut.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați unt și ulei; gatiti 7 minute sau pana se rumeneste untul.
Adăugați amestecul de gnocchi și piperul în tigaie; aruncați pentru a acoperi. Puneți aproximativ 1 1/2 cană de amestec de gnocchi în fiecare dintre cele 6 boluri puțin adânci.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de nuci de pin și aproximativ 2 lingurițe de brânză.