Gnocchi De Tigaie Cu Bietă Și Fasole Albă

Gnocchi De Tigaie Cu Bietă Și Fasole Albă
Rețeta de tigaie Gnocchi cu Bietă și fasole albă ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 42 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. 3512 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, brânză mozzarella parțial degresată, frunze de bietă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Gnocchi de tigaie cu Bietă și fasole albă, O cină de iarnă încălzitoare: Gnocchi de tigaie cu spanac și fasole albă, și Gnocchi cu fasole albă.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateNormal
Gata În42 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista