Gnocchi de gris cu cârpă de coadă de bou necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 5,95 USD pe porție. Acest fel principal are 1273 calorii, 105g de proteine, și 74G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină universală, ceapă, crenguțe de rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Gnocchi de gris cu carpa coada de bou 4, Ragu de porc cu Gnocchi de gris, și Gnocchi alla romana (Gnocchi de gris Roman) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Stropeșteoxtailuri cu sare și piper, apoi făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Încălziți uleiul într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la căldură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați cozi de bou; gatiti pana se rumenescpe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
5
Transfer lacastron.
6
Adăugați țelină, morcovi și ceapă în oală.Reduceți căldura până la mediu-mare și saut până lalegumele se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adaugavin și roșii. Se fierbe până se îngroațăsos ciudat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se presară înusturoi. Legați pătrunjelul, rozmarinul și frunzele de dafin cu sfoară de bucătărie și adăugați în oală. Returnoxtails la oală într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați tot bulionul; aduceți la fierbere. Acoperiți oala; se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Braise oxtails până la foarte licitație, aproximativ2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
11
Transferați cozile de bou pe foaia de coacere cu ramă. Folosind masher de cartofi, zdrobi sucuri șilegume în oală la sos grosier. Trageți cozile de bou meatoff și adăugați la sos. Se condimentează rag cca. cu sare și piper. Faceți înainte: poate fi făcut cu 2 zile înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește.Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oxtail
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Unt de sticlă de 13x9x2 inchvas de copt. Aduceți lapte, unt și sare pentru a fierbe într-o oală mare și grea, la căldură medie-mare. Treceți treptat în grâu. Se amestecă până lasemolina este foarte groasă și clocotește, aproximativ3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se ia de pe foc; se amestecă în gălbenușuri,câte 1, apoi 1 cană parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3
Se pune vasulla foc mic și se amestecă 2 minute.
4
Răspândițigrina în vasul pregătit. Acoperiți și răcițipână la firmă, cel puțin 2 ore și până la 2 zile.Preîncălziți cuptorul la 475 F. Unt 15x10x2-inch vas de copt din sticlă. Folosind un tăietor rotund de 1 3/4 inch, tăiați cât mai mulți gnocchi de semolă posibil; aranjați în vasul pregătit. Se acoperă cuo cârpă caldă se presară cu 1/2 cană rămasă