Gnocchi cu unt brun cu spanac și nuci de pin

Gnocchi cu unt brun cu spanac și nuci de pin
Gnocchi cu unt brun cu spanac și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, unt, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi cu unt brun cu spanac și nuci de pin, Gnocchi de unt rumenit cu Broccoli și nuci de pin, și Orecchiette În Unt Brun Cu Nuci De Pin Prăjite, Capere Și Cu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti gnocchi conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
SareSare
2
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați nuci de pin în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand untul si nucile se rumenesc usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
UntUnt
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați gnocchi și spanac în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand continuu. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
GnocchiGnocchi
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista