Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 408 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,87 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână apă, nuci de pin, usturoi îmbuteliat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, Gnocchi cu creveți, sparanghel și Pesto, și Gnocchi Ricotta de casă cu Pesto de sparanghel.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați gnocchi în tigaie; gătiți 4 minute sau până când ați terminat (gnocchi se va ridica la suprafață).
Scoateți cu o lingură cu fante; așezați într-un castron mare.
Adăugați sparanghel și creveți în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Adăugați amestecul de creveți la gnocchi.
Combinați 1 lingură de apă rămasă, busuioc și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un robot de bucătărie; procesați până la netezirea părților.
Stropiți uleiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de busuioc în amestecul de creveți; aruncați pentru a acoperi.