Gnocchi Cu Ciuperci Morel Și Mazăre De Primăvară

Gnocchi Cu Ciuperci Morel Și Mazăre De Primăvară
Gnocchi cu ciuperci Morel și mazăre de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 511 calorii, 19g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3 și costă 5,53 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de oregano, sare și piper kosher, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Iepure tânăr prăjit cu Gnocchi și Fricasse de legume de primăvară, piure de spanac și spumă de Morel, Ciuperci Morel Cu Mazăre, și Ciuperci, Mazăre Și Ierburi Pentru Primăvară pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții3
Scor De Sănătate22
Revista