Gnocchi alla Romana

Gnocchi alla Romana
Gnocchi alla Romana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 177 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Un amestec de parmezan, ou, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), Gnocchi Alla Romana, și Manicotti Alla Romana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Bateți bulionul, făina de semolă și sarea într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până când amestecul bulează și este foarte gros, aproximativ 10 minute. Bateți oul într-un castron mare. Bateți treptat amestecul de semolă în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Transferați amestecul de gnocchi pe foaia de copt pregătită, întinzându-l pentru a forma un strat gros de 1/2 inci. Acoperiți și refrigerați până când amestecul de gnocchi este rece și ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Preîncălziți broilerul. Ungeți generos un vas gratinat cu diametrul de 10 inci. Folosind un tăietor de prăjituri cu diametrul de 2 inci, tăiați rundele din amestecul de gnocchi. Aranjați gnocchiul în vasul de copt/gratinat pregătit, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Ungeți untul rămas peste gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Se presară cu brânză și piper, dacă se dorește. Se fierbe până când gnocchiul se încălzește și începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista