Glisoare de pui la grătar cu ceapă murată
Glisoarele de pui la grătar cu ceapă murată ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, rulouri de cină, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu grătar de pui cu ceapă murată, Glisoare de porc trase cu sos de muștar BBQ și ceapă murată, și Gratar Tras Cursoare De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați ceapa feliată, 1 lingură de oțet și 1 1/2 linguriță de miere într-un castron mic; aruncați bine. Acoperiți și refrigerați amestecul de ceapă cel puțin 30 de minute.
Combinați restul de 2 linguri de oțet, restul de 1 lingură de miere, 2 linguri de apă, muștar și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță mică la foc mediu-mic. Aduceți la foc mic (nu fierbeți). Se fierbe 5 minute; se amestecă untul.
Se ia de pe foc; ține la cald.
Presărați puiul cu restul de 1/2 linguriță de piper și sare.
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul de pe grătar; se răcește ușor. Tăiați puiul în bucăți de mușcătură.
Adăugați puiul în cratiță cu amestec de muștar și aruncați ușor pentru a acoperi.
Tăiați rulourile în jumătate transversal.
Așezați rulourile, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; grătar 1 minut sau până la prăjit. Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de pui peste jumătatea inferioară a fiecărei role. Completați fiecare rulou cu aproximativ 1 linguriță de felii de ceapă scurse și jumătatea superioară a ruloului.