Glisoare de porc trase cu sos BBQ de muștar și ceapă murată
Glisoarele de porc trase cu sos BBQ muștar și ceapă murată este un lactate gratuit hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 150g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1840 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.75 pe portie, această rețetă acoperă 72% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, piper măcinat, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ BBQ Chinezesc tras glisoare de porc cu Cukes murate și morcovi și sos de muștar dulce și fierbinte, Glisiere de porc cu muștar de arțar cu ceapă caramelizată, și Ceapă murată la grătar.
Instrucțiuni
1
Într-o oală medie, combinați toate ingredientele, cu excepția cepei, cu 3/4 cană de apă. Se aduce la fierbere, se adaugă ceapa și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se lasă să stea până se răcește, aproximativ 1 oră.
3
Serviți cu glisoare.
1
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați toate ingredientele împreună. Gatiti 5 minute si scoateti-l de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
1
Așezați o lingură plină de carne de porc trasă pe jumătățile inferioare ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
2
Stropiți cu sosul de grătar, acoperiți cu o parte din roșul murat și așezați jumătățile de rulou rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Așezați ceapa în partea de jos a unui aragaz lent de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Așezați umărul de porc, grăsimea și pielea în sus. în aragazul lent. Într-un castron mediu amestecați sosul de soia, usturoiul, piperul de sare și marmelada de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Umăr De Porc
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă amestecul peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Scoateți umărul pe un platou de servire și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți o parte din carne cu o furculiță și aranjați pe platou. Lăsați restul de carne pe os pentru a-l menține cald și umed și lăsați-l pe oaspete să-l scoată de pe măsură ce au nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
7
Înfășurați tortilele în prosoape umede, 10 până la un prosop și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 30 de secunde. Setați carne de porc și tortilla cu varză Slaw și au oaspeții asambla propriile tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Rețetă De Pizzocheri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
8
Combinați varza mărunțită și morcovii răzuți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați oțet, sare și piper și aruncați pentru a combina. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să stea la frigider cel puțin 1 oră sau până la 8 ore. Utilizați ca topping pentru tacos de porc tras.