Glazura De Soia

Glazura De Soia
Glazura de soia este o fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, mirin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Sos De Soia-Susan, Taitei Cu Sos De Soia, și Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu apa. Într-o cratiță mică, amestecați sosul de soia cu sake, mirin și zahăr. Se aduce la foc mic la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ZahărZahăr
ApăApă
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți amestecul de amidon de porumb și fierbeți până când sosul este ușor îngroșat, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați glazura într-un borcan rezistent la căldură și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Revista