Glazura de ciocolată a lui Caroline

Glazura de ciocolată a lui Caroline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 260 calorii. Un amestec de unt, zahăr de cofetărie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Red Velvet Fudge: colab cu Caroline Mili Artiss, Cupcakes cu ciocolată Fudge umplute cu ciocolată Fudge Cookie Bar și glazură de bezea Marshmallow, și Tortul de ciocolată al lui Caroline Bellefleur.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata și untul în cuptorul cu microunde sau în partea de sus a unui cazan dublu. Într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, vanilia și 1/2 cană de lapte. Se amestecă amestecul de ciocolată topită.
Adăugați laptele rămas, puțin câte puțin, până când se obține consistența dorită.
Lăsați să stea până se întinde (glazura se va îngroșa pe măsură ce se răcește).