Gingersnap Spritz Paie
Nevoie de o desert vegetarian? Paiele spritz Gingersnap ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, gălbenuș de ou, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Paie De Gem, Paie De Brânză, și Paie De Brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul granulat până la crem.
Adăugați gălbenușul de ou și melasa; bate până se omogenizează bine. Se amestecă împreună făina, ghimbirul, scorțișoara și ienibaharul. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt, apoi se bate până se omogenizează bine.
Răzuiți aluatul într-o presă pentru biscuiți prevăzută cu o rozetă sau vârf în formă de stea (1/2 in. peste cea mai largă Dimensiune). Apăsați aluatul prin vârf în linii drepte de 6 până la 8 inci lungime pe foi de copt de 12 x 15 inci (veți avea nevoie de două), distanțându - vă la aproximativ 1 1/2 inci.
Presărați paie de spritz cu zahăr grosier.
Coaceți într-un cuptor cu convecție 350 obișnuit sau 325 până când marginile devin ușor mai întunecate, 12 până la 19 minute, schimbând pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați paiele în rafturi pentru a se răci.
Se servește cald sau rece.