Giblet Sos Mare
Giblet Gravy Supreme ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 539 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână morcovi, țelină, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este spectaculos. Încercați Sos Giblet, Sos Giblet, și Sos Giblet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți măruntaiele și gâtul. Înfășurați ficatul etanș și răciți pentru a adăuga mai târziu sau salvați pentru alte utilizări.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, combinați măruntaiele, gâtul, 10 căni de bulion, vin, ceapă, morcovi, țelină, pătrunjel și maghiran. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când gizzardul este foarte fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/2 ore. Dacă doriți, adăugați ficatul și fierbeți încă 10 minute.
Între timp, într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați făina până se rumenesc și miroase bogat prăjită (dar nu arsă), 12 până la 15 minute.
Se toarnă într-un castron.
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Aruncați legumele. Măsurați bulionul. Dacă aveți mai mult de 8 căni, fierbeți pentru a reduce; dacă aveți mai puțin, adăugați mai mult bulion de pui.
Scoateți carnea de pe gât; aruncați oasele. Tăiați mărunt carnea și măruntaiele (opțional).
Cu un tel, amestecați ușor aproximativ 3 căni din bulionul fiert la foc mic în făină.
Se toarnă în tigaia de 5 până la 6 litri și se adaugă bulionul rămas. Dacă doriți, răzuiți picăturile de curcan fără prăjire sau tigaie pentru grătar și adăugați-le în bulion. Se amestecă la foc mare până la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați mănuși, dacă doriți, și amestecați încă 1 până la 2 minute.
Se toarnă într-un castron.
Se adaugă sare și piper după gust.