Ghivece cu fructe de pasiune cu stele de cocos

Ghivecele cu fructe de pasiune cu stele de nucă de cocos durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 718 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați fructele pasiunii, nuca de cocos deshidratată, făina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Panacottan De Nucă De Cocos Și Ouă De Fructe De Pasiune, Fructul pasiunii și panna cotta de nucă de cocos, și Biscuiți de nucă de cocos cu caș de fructe de pasiune.
Instrucțiuni
Combinați 125g zahăr cu toată smântâna într-o cratiță grea.
Se încălzește ușor, amestecând ocazional, până când tot zahărul s-a dizolvat, apoi se aduce la fierbere. Se fierbe cu înverșunare timp de 3 minute, amestecând pentru a preveni amestecul să clocotească peste tigaie sau să se lipească, apoi se scoate imediat de pe foc.
Bateți pulpa din 7 dintre fructele pasiunii într-un robot de bucătărie pentru a separa semințele de suc. Cerneti si amestecati acest suc in crema impreuna cu sucul de lime amestecul trebuie sa se ingroase vizibil. Se lasă să se răcească timp de 10 minute, apoi se toarnă în 10 vase mici sau cupe. Aranjați ceștile pe o tavă (asigurați-vă că se potrivește în frigider) și, când este rece, acoperiți întreaga tavă cu folie alimentară aveți grijă să nu o lăsați să atingă suprafața cremei. Chill timp de 3 ore pentru a seta, sau până la o zi înainte.
Între timp, faceți pâinea scurtă.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Într-un castron mare, folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca untul, făina, orezul măcinat, 50g de nucă de cocos, gălbenușurile de ou, vanilia și restul de 225g zahăr până când aluatul se reunește.
Rulați pe o suprafață ușor făinată și, folosind freze în formă de stea, ștampilați biscuiții.
Se întinde pe tăvi de copt tapetate cu pergament, se presară cu restul de nucă de cocos și zahăr, apoi se coace timp de 8-10 minute. Se lasă să se răcească.
Pentru a servi, scoateți pulpa din ultimul fruct al pasiunii și stropiți puțin peste fiecare oală. Aranjați stelele de nucă de cocos pe lateral.