Ghimbir și miere copil coaste spate este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 703 calorii, 68G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, piper, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Coaste din spate pentru bebeluși cu glazură de portocale-ghimbir, Coaste din spate pentru bebeluși cu glazură de portocale-ghimbir, și Coaste din spate afumate cu Hoisin-glazură de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați rafturi cu nervuripe suprafața de lucru. Folosind un cuțit ascuțit mic, îndepărtați cu atenție membrana de hârtie de pe partea inferioară a fiecărei secțiuni a coastei (folosiți atenție—va fi alunecos).
2
Așezați ribson foaie de copt cu margini mari.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Combinați ghimbirul, usturoiul, zahărul, 1 lingură de sare grosieră și ardeiul negruîn procesor și piure pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Usturoi
Ghimbir
Zahăr
4
Adăugați miere, sos de soia și sos de pește și procesați până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Sos De Soia
5
Întindeți marinada condimentată pe ambele părți ale coastelor (aproximativ 2 lingurimarinata pe fiecare parte pentru fiecare secțiune a coastei).Acoperiți cu folie de plastic și refrigerațicel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte; ungeți coaste ocazional cu marinată acumulată pe foaia de copt.Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Coaste
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
1
Așezați fiecare dintre cele 6 Foarte multevase mici pe fiecare dintre cele 6 farfurii mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați 1 lingură de sare grosieră și 1 linguriță piper alb măcinat în movile îngrijite una lângă alta în fiecare castron, apoi așezați 1 jumătate de var pe platălângă fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Movile Bar
Piper
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Spray grătar cu spray antiaderent.Pregătiți grătarul (foc mediu). Lingurăorice sucuri din foaia de copt cu coaste pestecutii inainte de gratar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Fulgi De Legume
4
Așezați rafturi pentru coaste, rotunjite (cărnoase) cu fața în jos, pe grătar. Grătiți coastele, neacoperite, 8 minute pe parte, apoi acoperiți grătarul și grătiți până când coastele sunt fierte, cu aproximativ 8 minute mai mult pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Transferați coastele pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Cutîntre oase în coaste individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
7
Transferăm pătuțurile pe platou. Înainte de servire, lăsați fiecarediner să stoarcă sucul din lime în castroncu sare grosieră și piper alb și amestecațipână când se amestecă, apoi se înmoaie coastele în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Sare Grosieră
Suc
Fâșie De Coajă De Lămâie
Var
Coaste
8
* Disponibil în secțiunea Asian foods ofmajoritatea supermarketurilor, la unele magazine alimentare specializate și la piețele asiatice.
1
Rugați măcelarul să îndepărteze membrana de hârtie de pe partea inferioară a coastelor—poate fi puțin dificil de făcut.