Germană Lebkuchen

Germană Lebkuchen
Nevoie de un lactate gratuit și vegetarian hor d ' oeuvre? Lebkuchen German ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ienibahar măcinat, ou, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Încercați Cookie-Uri Germane De Turtă Dulce (Lebkuchen), Lebkuchen De Vacanță (Cookie-Uri De Condimente Germane), și Lebkuchen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți oul, zahărul brun și mierea până se omogenizează. Se amestecă melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul; amestecați în amestecul de melasă. Amestecați migdalele și coaja de fructe confiate. Acoperiți sau înfășurați aluatul și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Prăjitură/prăjituri Turtă DulceAmestec De Prăjitură/prăjituri Turtă Dulce
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți foile de prăjituri. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul până la 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Tăiați în dreptunghiuri de 2x3 inch.
5
Locul cookie-uri 1 1/2 inch afară pe foi de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit, până când este ferm. În timp ce este încă cald, periați prăjiturile cu glazura de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Pentru a face glazura: într-un castron mic, amestecați împreună albusul de ou, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
9
Periați cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germană în meniu? Încercați asocierea cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Rheinhessen Dornfelder Roșu Dulce
Reflectarea razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă de ușor refrigerate pe cont propriu sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista