Gemul de kiwi de ananas este un fără gluten și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ananas, pectină lichidă din fructe, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Smoothie cu Kiwi și ananas, Ananas Kiwi Arbust, și Cheesecake Cu Ananas Kiwi.
Instrucțiuni
1
Într-un 2-qt. castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați kiwi, zahăr, ananas și suc de lămâie. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 7-10 minute sau până când amestecul ajunge la fierbere completă, amestecând la fiecare 2 minute. Se amestecă pectina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Pectină
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
3
Se toarnă în borcane sau recipiente pentru congelator și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte sau până când este setat, dar nu mai mult de 24 de ore. Refrigerați sau congelați.