Gel De Ghimbir Cu Roșii Impuscaturi Cu Scoici De Scoici
Tomato Ginger Gel tiruri de scoici ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 60 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 10 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână zahăr, ardei iute serrano, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Gel De Ghimbir Cu Roșii Impuscaturi Cu Scoici De Scoici, Pear-Ghimbir Shooters, și Împușcături cu supă de floricele de roșii și trufe.
Instrucțiuni
Pur și simplu o pătrime de roșii cu ghimbir într-un procesor de alimente până la neted, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-o cratiță mică și grea și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, 5 minute.
Curățați bine procesorul, apoi pur și simplu roșiile rămase în loturi cu ardei iute, sare și zahăr până se omogenizează, 2 până la 3 minute.
Se transferă într-un castron și se amestecă Roșia gătită ginger pur aproxoate.
Tapetați o sită mare cu pătrate de pânză de brânză stivuite și așezați-o peste o oală adâncă nereactivă sau o găleată mare curată. Turnați cu grijă pur și simplu în centrul pânzei de brânză. Adunați părțile laterale ale pânzei de brânză peste pur și simplu pentru a forma un sac mare și legați părțile împreună în siguranță cu sfoară cât mai aproape de pur și pur, dar fără a strânge pur și pur. Legați sacul de o lingură de lemn mai lungă decât diametrul oalei și îndepărtați sita. Puneți lingura deasupra oalei, suspendând sacul în oală și lăsând câțiva centimetri sub sac, astfel încât să nu stea în nicio apă de roșii care se acumulează. (Alternativ, transferați apa de roșii într-un alt recipient pe măsură ce se acumulează.)
Lăsați sacul să stea 4 ore la temperatura camerei.
Aduceți 1 cană de apă la fierbere într - o oală grea de 7 până la 8 litri.
Adăugați scoici și gătiți, acoperite, la foc moderat, până când scoicile sunt deschise larg, amestecând și verificând frecvent după 6 minute și transferând scoicile deschise într-un castron. (Aruncați scoicile care nu s-au deschis după 10 minute.) Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți scoici.
Aruncați sacul de pânză de brânză și conținutul acestuia fără a stoarce.
Se toarnă apă de roșii printr-o sită mare căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un castron. Măsurați 4 căni de apă de roșii și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Transferați 1/2 cană de apă de roșii într-o cratiță mică, apoi presărați cu gelatină și lăsați să se înmoaie 1 minut.
Se încălzește la foc mic, amestecând, doar până se dizolvă gelatina, apoi se amestecă în 31/2 căni de apă de roșii rămase.
Aranjați paharele pe tăvi și puneți 1 sau 2 frunze de coriandru în fiecare, apoi o scoică și apoi încă 1 sau 2 frunze de coriandru.
Adăugați aproximativ 1 lingură de apă de roșii în fiecare pahar (amestecați apa de fiecare dată, astfel încât gelatina să rămână bine distribuită) și răciți, acoperită lejer cu folie de plastic, cel puțin 3 ore. (Gelatina va fi îngroșată, dar nu setată; trebuie să alunece ușor din sticlă.)
* Apa de tomate (fără gelatină) poate fi făcută cu 2 zile înainte.
Se toarnă prin sită căptușită cu prosop de hârtie, apoi se răcește, acoperită.* Shooterele pot fi răcite până la 1 zi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.