GEF Pește De Pește

GEF pește fel de mâncare ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 473 calorii, 72g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.63 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hrean, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până crap ai putea urma acest curs principal cu Chimichangas de desert de caise cu cremă de mascarpone ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Pește calcan în sos de roșii (pește pane ), și Escabeche De Pescado (pește marinat sau pește murat) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fileurile de pește sub apă curentă rece, puneți-le într-un castron, presărați ușor cu sare grosieră și păstrați-le la frigider timp de 4 sau 5 ore sau peste noapte, înainte de a începe prepararea.
Așezați toate garniturile într-un castron separat, sare și depozitați în același mod. Puneți icrele deoparte până când sunt gata de utilizare.
Când începeți pregătirea, clătiți peștele și garniturile și scurgeți bine.
Așezați toate garniturile în fundul unei oale late, de 3 până la 3 litri, de tip cuptor olandez. Pune deoparte.
Tăiați toți peștii împreună, fie cu mâna, folosind un bol rotund de lemn și un tocător cu jumătate de lună, fie punându-l prin lama fină a unei Râșnițe. Măcinați sau tocați cele două cepe mari împreună cu ea. Apoi macinați din nou totul sau continuați să tocați până se omogenizează. Se amestecă ouăle, apa cu gheață, sarea, piperul și masa matzoh.
Se amestecă bine. Consistența trebuie să fie moale și groasă, oarecum asemănătoare cu fulgi de ovăz groși și fierți.
Dacă doriți să gustați pentru condimente, ciupiți o cantitate mică de pește, cam de mărimea unei alune, și gătiți-l în apă sărată la foc mic. Se răcește rapid în congelator și gust. (Nu gustați peștele crud, deoarece este pește de apă dulce și poate fi periculos într-o stare nefiertă.)
Adăugați sare sau piper în amestecul crud, după cum este necesar.
Feliați ceapa foarte mare sau medie în rondele subțiri și adăugați în oală cu garniturile de pește.
Se toarnă suficientă apă pentru a veni foarte puțin deasupra cepei; aceasta ar trebui să fie între 4 și 6 căni. Formați peștele în bile ușor ovale sau rotunde, fiecare folosind aproximativ 2 linguri de pește. Formați cu mâinile ude sau cu două linguri umede. Așezați ușor bilele de pește deasupra patului de ceapă. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și, cu capacul ușor îndoit, fierbeți ușor, dar constant timp de 1 oră.
Adăugați țelina, dacă o aveți, împreună cu morcovii și icrele. Gustați bulionul și adăugați puțină sare și piper, dacă este necesar, și un vârf mic de zahăr dacă bulionul este neplăcut de ascuțit. Acoperiți și continuați să gătiți la foc mic timp de încă o oră.
Dacă bucățile de pește se ating și par să se lipească atunci când sunt plasate pentru prima dată în oală, nu vă faceți griji. Pe măsură ce gătesc, le veți putea separa doar agitând ușor oala de mai multe ori în timpul gătitului.
Lăsați peștele să se răcească în bulion. Când se răcește, ridicați ușor bucățile și puneți-le într-un vas care are o adâncime de 2 sau 3 inci și suficient de mare pentru a găzdui peștele într-un singur strat.
Se strecoară stocul de pește și se rezervă. Alegeți câteva dintre ceapă și morcovi și presărați-le peste pește și icre.
Se toarnă bulionul strecurat peste tot și se răcește la frigider. Peștele are un gust mai bun dacă stă peste noapte, deși poate fi servit și proaspăt făcut și fierbinte, lucru pe care îl detest.
Bulionul de pește ar trebui să se jelească.
Se servește, tăiat cubulețe, cu peștele și o bucată de morcov, ceapă și icre și, bineînțeles, cu hrean, roșu sau alb. Matzohs sunt, de asemenea, un acompaniament standard. Păstrat la frigider, peștele se va păstra timp de 3 până la 5 zile și, eventual, chiar o săptămână.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.