GEF Pește De Pește

GEF Pește De Pește
GEF pește fel de mâncare ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 10 porții cu 473 calorii, 72g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.63 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hrean, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până crap ai putea urma acest curs principal cu Chimichangas de desert de caise cu cremă de mascarpone ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Pește calcan în sos de roșii (pește pane ), și Escabeche De Pescado (pește marinat sau pește murat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fileurile de pește sub apă curentă rece, puneți-le într-un castron, presărați ușor cu sare grosieră și păstrați-le la frigider timp de 4 sau 5 ore sau peste noapte, înainte de a începe prepararea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Sare GrosierăSare Grosieră
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați toate garniturile într-un castron separat, sare și depozitați în același mod. Puneți icrele deoparte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Când începeți pregătirea, clătiți peștele și garniturile și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Așezați toate garniturile în fundul unei oale late, de 3 până la 3 litri, de tip cuptor olandez. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Tăiați toți peștii împreună, fie cu mâna, folosind un bol rotund de lemn și un tocător cu jumătate de lună, fie punându-l prin lama fină a unei Râșnițe. Măcinați sau tocați cele două cepe mari împreună cu ea. Apoi macinați din nou totul sau continuați să tocați până se omogenizează. Se amestecă ouăle, apa cu gheață, sarea, piperul și masa matzoh.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
ApăApă
CeapăCeapă
PiperPiper
OuăOuă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă bine. Consistența trebuie să fie moale și groasă, oarecum asemănătoare cu fulgi de ovăz groși și fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
7
Dacă doriți să gustați pentru condimente, ciupiți o cantitate mică de pește, cam de mărimea unei alune, și gătiți-l în apă sărată la foc mic. Se răcește rapid în congelator și gust. (Nu gustați peștele crud, deoarece este pește de apă dulce și poate fi periculos într-o stare nefiertă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
AluneAlune
ApăApă
PeștePește
8
Adăugați sare sau piper în amestecul crud, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
9
Feliați ceapa foarte mare sau medie în rondele subțiri și adăugați în oală cu garniturile de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se toarnă suficientă apă pentru a veni foarte puțin deasupra cepei; aceasta ar trebui să fie între 4 și 6 căni. Formați peștele în bile ușor ovale sau rotunde, fiecare folosind aproximativ 2 linguri de pește. Formați cu mâinile ude sau cu două linguri umede. Așezați ușor bilele de pește deasupra patului de ceapă. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi coborâți focul și, cu capacul ușor îndoit, fierbeți ușor, dar constant timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
PeștePește
11
Adăugați țelina, dacă o aveți, împreună cu morcovii și icrele. Gustați bulionul și adăugați puțină sare și piper, dacă este necesar, și un vârf mic de zahăr dacă bulionul este neplăcut de ascuțit. Acoperiți și continuați să gătiți la foc mic timp de încă o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
BulionBulion
ZahărZahăr
12
Dacă bucățile de pește se ating și par să se lipească atunci când sunt plasate pentru prima dată în oală, nu vă faceți griji. Pe măsură ce gătesc, le veți putea separa doar agitând ușor oala de mai multe ori în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Lăsați peștele să se răcească în bulion. Când se răcește, ridicați ușor bucățile și puneți-le într-un vas care are o adâncime de 2 sau 3 inci și suficient de mare pentru a găzdui peștele într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
PeștePește
14
Se strecoară stocul de pește și se rezervă. Alegeți câteva dintre ceapă și morcovi și presărați-le peste pește și icre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
MorcovMorcov
CeapăCeapă
PeștePește
15
Se toarnă bulionul strecurat peste tot și se răcește la frigider. Peștele are un gust mai bun dacă stă peste noapte, deși poate fi servit și proaspăt făcut și fierbinte, lucru pe care îl detest.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
PeștePește
16
Bulionul de pește ar trebui să se jelească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
PeștePește
17
Se servește, tăiat cubulețe, cu peștele și o bucată de morcov, ceapă și icre și, bineînțeles, cu hrean, roșu sau alb. Matzohs sunt, de asemenea, un acompaniament standard. Păstrat la frigider, peștele se va păstra timp de 3 până la 5 zile și, eventual, chiar o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
MorcovMorcov
CeapăCeapă
PeștePește
18
articol var
19
Type_27_data = {};
20
articol
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista