Gatiti Planificatorul de petreceri de carte: Paste cu sardine

Gatiti Planificatorul de petreceri de carte: Paste cu sardine
Gatiti Planificatorul de partid carte: Paste cu sardine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mai multe fenicul, șofran, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos cu șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Crostini cu midii, Gatiti Planificatorul de petreceri de carte: Cod cu stafide si prune, și Gătește cartea Planificatorul de petreceri: Tagliatelle negre cu sepie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe feniculul în apă pentru a se acoperi, se scurge bine, se toacă în bucăți și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Încălziți jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie și sotati ceapa și hamsiile; adăugați aproximativ jumătate din sardine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
SardineSardine
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați feniculul, 2 linguri de apă, vin și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Când acest lucru este bine amestecat și sardinele se sfărâmă, adăugați sardinele rămase, care vor rămâne mai intacte decât primele, împreună cu nucile de pin, stafidele și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
SardineSardine
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofranșofran
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și adăugați pasta de hamsii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pesmetul și prăjiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
7
Gatiti bucatini in apa clocotita usor sarata pana cand al dente, scurgeti si amestecati cu amestecul de sardine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BucatiniBucatini
SardineSardine
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Se presară cu amestecul de pesmet și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista