Gatiti cartea: unt de arahide și jeleu baruri ar putea fi doar condiment pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 69 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 129 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr granulat, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Batoane de unt de arahide și jeleu de ovăz, Batoane cu unt de arahide și jeleu, și Batoane Cu Unt De Arahide Și Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul dulce de patiserie: ungeți părțile laterale și fundul unui pahar sau o tigaie metalică de culoare deschisă de 9 pe 13 inci. Tapetați fundul cu o foaie de hârtie pergament și ungeți pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, Decojiți
2
Puneți zahărul, făina și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul și pulsați până la nisip (aproximativ 6 până la 10 impulsuri rapide). Într-un castron mic, bateți ouăle și turnați-le în robotul de bucătărie. Pulsează doar până când aluatul începe să se țină împreună. Formați aluatul într-un disc, înfășurați-l bine în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Praf o suprafață de lucru cu o stropire de făină. Folosind un sucitor, rulați aluatul într-un dreptunghi puțin mai mare de 9 x 13 inci (dimensiunea tigaiei) și aproximativ gros de cm. (Aluatul ar putea fi lipicios. Asigurați-vă că îl întoarceți cu un cuțit de bancă sau o spatulă offset după cum este necesar și mențineți suprafața de lucru înmuiată. Unora le este mai ușor să rostogolească aluatul între două straturi de hârtie pergament. Acest lucru poate face mai ușor transferul și poate fi puțin mai puțin dezordonat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Spatula Offset
Răzuitor De Aluat
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, Decojiți
5
Întotdeauna atât de ușor, ghidați aluatul în tigaie și apăsați—l ușor—fără a trage-în partea de jos; nu este necesar să aduceți aluatul pe părțile laterale ale tigaiei, doar pentru a acoperi complet fundul tigaiei. Tăiați orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Așezați tigaia la congelator timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți tigaia din congelator, tapetați-o cu folie de aluminiu și umpleți-o cu trei sferturi cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți timp de 15 minute, apoi îndepărtați folia și greutățile și coaceți încă 10 minute, sau până când crusta se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
10
Transferați tigaia într-o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
11
Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Pentru a face umplutura cu unt de arahide: în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul până când este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați untul de arahide și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
14
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor și bateți până se omogenizează. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți din nou. Întoarceți amestecul pe crustă și, folosind o spatulă offset, întindeți-l într-un strat uniform. Răciți stratul de unt de arahide în timp ce faceți toppingul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Pentru a face toppingul de firimituri: într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Adăugați zahărul brun și folosiți-vă mâinile pentru a-l freca până când amestecul are o culoare uniformă. Se amestecă ovăzul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
17
Așezați amestecul uscat în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul pentru paletă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
18
Adăugați untul și bateți la viteză mică până se formează firimituri libere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1
Întindeți jeleul într-un strat uniform peste umplutura de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
2
Presărați toppingul de firimituri până când jeleul nu mai este vizibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3
Coaceți barele timp de 20 până la 25 de minute, rotind tigaia la jumătate sau până când blatul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați tigaia într-o grătar pentru a se răci complet, apoi tăiați barele și serviți.Notă: barele pot fi păstrate la frigider într-un recipient etanș până la 2 zile.