Gatiti cartea: sumo Wrestler Hot Pot este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 708 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați yuzu kosho, stoc de pui, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Etichetă: Vin d ' Orange, și Gatiti cartea: Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face găluștele de pui, așezați puiul, ghimbirul, miso-ul, oul și scallions în vasul de lucru al unui robot de bucătărie echipat cu lama metalică. Pulsați până când amestecul devine o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Miso
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De Verjuic
2
Transferați-l într-un castron și formați-l într-un tort gros de 1 inch, ceea ce va face scoaterea mai simplă și mai rapidă. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Pregătiți bulionul combinând bulionul de pui, sake și sare într-un castron; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sos Japonez De Susan
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Așezați varza și usturoiul în fundul unei oale fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se toarnă bulionul. Acoperiți oala fierbinte și aduceți-o la fierbere la foc mare. Descoperiți oala și reduceți căldura la mediu, astfel încât lichidul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați tofu, negi, ceapă, ciuperci shiitake și ciuperci enoki în oala fierbinte, aranjând fiecare ingredient într-o grămadă separată și îngrijită. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Descoperiți oala și așezați feliile de burtă de porc deasupra celorlalte ingrediente. Când oala revine la fierbere, fierbeți până când burta de porc este gătită, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Burtă De Porc
Ciuperci Enoki
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Transferați oala fierbinte pe masa de luat masa.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Serviți ingredientele împreună cu bulionul în boluri mici, accentuând cu yuzu kosho.