Gatiti cartea: prajituri spritz cu migdale-ciocolata cu apa de floare de portocal

Gatiti cartea: prajituri spritz cu migdale-ciocolata cu apa de floare de portocal
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Almond-Chocolate Spritz Cookies with Orange Blossom Water. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 50 de porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, ciocolată dulce-amăruie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți cu crochete de migdale și flori de portocal, Cookie-Uri Spritz Cu Lămâie Cu Flori De Cireș, și Felii de portocale cu miere și apă de floare de portocal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pasta de migdale și zahărul în vasul mixerului de suport (sau în robotul de bucătărie). Bateți la viteză medie timp de 1 1/2 până la 2 minute (sau procesați timp de 45 de secunde), până când pasta de migdale este ruptă în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untul și continuați să bateți încă 2 minute (sau procesați timp de 1 minut), până când amestecul este bine amestecat și ușor mai deschis la culoare. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați oul și gălbenușul și amestecați bine (sau procesați timp de 15 secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Adăugați apa de floare de portocal și bateți încă 15 secunde pentru a amesteca (sau procesați timp de 5 secunde). Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați făina și sarea. Rotiți mixerul la cea mai mică viteză și amestecați încet (sau procesați timp de 10 până la 15 secunde), doar până când nu mai există pete de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scoateți vasul și amestecați ușor de câteva ori cu spatula pentru a vă asigura că nu există pete de făină sau unt necorporate care pândesc lângă fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Formați aluatul: tapetați foile de copt cu hârtie pergament. Puneți imediat jumătate din aluat în punga de patiserie prevăzută cu vârful stea. Pipeți rozetele pe o foaie de copt pregătită, distanțând fursecurile la aproximativ 1 inch. (Alternativ, utilizați presa pentru cookie-uri conform instrucțiunilor producătorului.) Rozetele trebuie să aibă o grosime de aproximativ 1/2 inci și un diametru de aproximativ 1 3/4 inci. Repetați cu aluatul rămas. Răciți foile la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
8
Preîncălziți cuptorul la 350 F și poziționați două rafturi pentru cuptor în treimea superioară și inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Coaceți cookie-urile, comutând foile între rafturi și rotind fiecare față în spate la jumătatea drumului, timp de 15 până la 20 de minute, până când cookie-urile sunt bogate, maro auriu în jurul marginilor și în partea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Transferați pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Utilizați imediat capătul rotunjit al mânerului lingurii de lemn (sau al unei alte ustensile de bucătărie) pentru a face o depresiune în centrul fiecărui cookie de aproximativ 1/2 inch. Aveți grijă să nu împingeți atât de tare încât să spargeți cookie-ul sau să treceți la foaia de copt de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
12
Lăsați cookie-urile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
1
Așezați ciocolata și smântâna tocate în vasul sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la foc mic timp de 30 de secunde. Se amestecă amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se încălzește din nou timp de 30 de secunde și se amestecă până se omogenizează. Dacă mai există bulgări, încălziți din nou timp de 30 de secunde. Odată netedă, puneți puțină ciocolată în fiecare depresiune din fursecuri. Lăsați umplutura să se răcească și setați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
3
Așezați ciocolata și smântâna tocate în vasul sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la foc mic timp de 30 de secunde. Se amestecă amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se încălzește din nou timp de 30 de secunde și se amestecă până se omogenizează. Dacă mai există bulgări, încălziți din nou timp de 30 de secunde. Odată netedă, puneți puțină ciocolată în fiecare depresiune din fursecuri. Lăsați umplutura să se răcească și setați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
5
Sfaturi de stocare: aceste cookie-uri sunt cele mai bune în prima sau a doua zi. Păstrați-le într-un recipient etanș, stratificat între foi de pergament sau hârtie cerată pentru a nu se lipi între ele, timp de până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista