Gatiti cartea: Paste cu patrunjel si sos de nuc prajit

Gatiti cartea: pastele cu patrunjel si sos de nuc prajit ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 864 calorii, 19g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, usturoi, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Gătiți Cartea: Șuncă Tradițională Irlandeză, Varză Și Sos De Pătrunjel, Gatiti cartea: oua Pocate in sos de rosii pe cuscus cu Oregano si patrunjel, și Gatiti cartea: Paste Farro cu sos picant de rosii Salam si menta proaspata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru SOS: folosind un mortar și pistil, zdrobiți usturoiul, nucile și un vârf mare de sare împreună.
Adăugați pătrunjelul câte o mână și continuați să zdrobiți și să măcinați cu pistilul pentru a face o pastă fină.
Adăugați brânza, zdrobind-o în pastă.
Stropiți în ulei într-un flux subțire și constant, amestecând constant cu o lingură de lemn. Condimentează sosul cu sare. Acest lucru face aproximativ 1 cană de sos.
Pentru a face sosul într-un blender (sau robot de bucătărie): măcinați usturoiul, nucile, un vârf mare de sare, pătrunjelul și 1/2 cană de ulei în blender până se omogenizează.
Transferați sosul într-un castron și amestecați brânza și uleiul rămas.Condimentează sosul cu sare.
Gatiti spaghetele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita la foc mediu-mare pana cand sunt fierte, aproximativ 12 minute.
Scurgeți pastele, rezervând 1/4 cană din apa de gătit. Aruncați pastele într-un castron mare cu sosul, slăbind sosul cu o parte din apa de gătit rezervată.
Serviți cu Parmigiano-Reggiano ras, dacă doriți.