Gatiti cartea: Panada de paine si ceapa cu verdeata picanta

Gatiti cartea: Panada de paine si ceapa cu verdeata picanta
Această rețetă face 8 porții cu 388 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, pâine cu aluat, brânză gruyincrumbre și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Bietă , Ceapă Și Panadă Gruyeincroyre (Caserolă De Pâine), Gatiti Cartea: Verde Roz, și Gatiti cartea: pui de caramida cu verdeata de mustar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și ungeți ușor vasul de copt sau cuptorul olandez cu ulei de măsline sau unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie mare de copt și prăjiți 45 de minute la cuptor în timp ce pregătiți restul ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți untul într-o tigaie adâncă și grea la foc mediu. Când untul se spumează, adăugați ceapa și presărați-le ușor cu sare. Gatiti la foc mic aproximativ 25 de minute, amestecand ocazional. Când sunt moi, ridicați focul cu o crestătură sau două și gătiți-le încă 5 până la 10 minute sau până când se rumenesc. Amestecați frecvent pentru a nu le arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Reduceți focul și adăugați usturoiul. Gatiti 5 minute sau pana devin aurii si parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați verdele și gătiți, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
6
Presărați verdeața cu sare și piper în timp ce gătesc. Când sunt ofilite și moi, scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
VerziiVerzii
7
Puneți jumătate din cuburile de pâine prăjită în fundul vasului pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
8
Întindeți jumătate din amestecul de verdeață peste cuburile de pâine și împachetați-l în golurile dintre pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
VerziiVerzii
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Se presară cu aproximativ jumătate din brânză. Faceți un alt strat din cuburile de pâine rămase și verdeața rămasă. Acoperiți cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
VerziiVerzii
10
Încălziți bulionul la foc mic într-o cratiță mică și turnați-l cu grijă în vasul de copt. Pâinea și verdele vor arăta mai degrabă înecate și supă; acest lucru este corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
11
Stropiți blatul cu ulei de măsline. (În acest moment, Panada poate fi acoperită și refrigerată timp de până la 24 de ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
12
Acoperiți și coaceți timp de 45 de minute, apoi descoperiți vasul și coaceți încă 20 până la 30 de minute, sau până când blatul este maro auriu și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de a servi fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista