Gatiti cartea: inghetata de paine Bruna
Gatiti cartea: inghetata de paine Bruna este un vegetarian desert. Această rețetă servește 6. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 558 calorii. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de rom, zahăr brun, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gatiti cartea: Cardamom-zahar brun Snickerdoodles, Gatiti cartea: Ricottan proaspat si Ravioli de ou cu unt brun, și Gatiti cartea: painea Pakora.
Instrucțiuni
Procesați pâinea într-un robot de bucătărie până se transformă în firimituri. Măsurați 1/2 cană, întindeți-o pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc, dar nu se ard. Se răcește la temperatura camerei.
Combinați smântâna, laptele și zahărul brun într-o cratiță medie și gătiți la foc mediu, amestecând continuu, până când este fierbinte, dar nu clocotește. Temperați gălbenușurile turnând încet 1 cană din amestecul fierbinte în gălbenușuri, în timp ce bateți constant.
Se toarnă amestecul de gălbenuș de ou în oală în timp ce se amestecă și se gătește până se îngroașă ușor și se fierbe la abur, dar nu clocotește.
Se toarnă amestecul printr-o sită și se amestecă extractul de rom.Acoperiți suprafața cu folie de plastic pentru a preveni formarea pielii și răciți la temperatura camerei. Se răcește până se răcește foarte mult, aproximativ 6 ore sau peste noapte. Congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Adăugați firimiturile de pâine și bateți încă 2 minute înainte de a le transfera într-un recipient etanș și a le pune în congelator.