Gatiti cartea: cookie-uri de praf de aur
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Gold dust Cookies. Această rețetă face 30 de porții cu 224 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de praf de copt, unt, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Gatiti cartea: cookie-uri de ciocolata de Craciun, Gătiți cartea: cookie-uri de Pace Mondială, și Gatiti cartea: cookie-uri melasa moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se unge untul și zahărul împreună până se bat moale și palid, apoi se bate în ou, urmat de ghimbir (sau vanilie), făină, praf de copt și sare și se continuă amestecarea până când totul se reunește pentru a face un aluat moale.
Formați în două discuri, înfășurați fiecare în folie de plastic și lăsați-l să se odihnească la frigider 20 până la 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F și tapetați o foaie sau două cookie-uri cu hârtie pergament.
Tăiați în forme, scufundând tăietorul în făină pe măsură ce mergeți și așezați primele fursecuri puțin pe foaia/foile de fursecuri căptușite. păstrați resturile primului disc, pentru a se amesteca cu resturile celui de-al doilea și rulați și tăiați, reroll și tăiați, până când ați consumat amestecul. Acesta este un aluat minunat de flexibil, ceea ce îl face o bucurie neîncetată de a lucra.
Coaceți în cuptor 8 până la 12 minute: acest lucru depinde de forma lor, de câte foi sunt în cuptor în același timp și dacă se află pe raftul superior sau inferior, deși le puteți schimba după aproximativ 5 minute. Când sunt gata, așteptați-vă să aibă o nuanță de aur palid pronunțat în jurul marginilor; vor fi moi încă la mijloc, dar se vor întări la răcire.
Scoateți foile din cuptor, scoateți fursecurile, cu o spatulă plată, de preferință flexibilă, pe o grătar și lăsați să se răcească.
Folosind o pensulă mică (neutilizată) sau o pensulă pentru fard de pleoape, înmuiați praful de aur comestibil sau fulgii de sclipici și dați fiecărui cookie acoperirea aurită.