Gatiti cartea: cookie-uri clasice de zahar

Gatiti cartea: cookie-uri clasice de zahar
Gatiti cartea: cookie-urile clasice de zahar sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 40. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 87 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, făină nealbită, plus 2 linguri de zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gatiti cartea: spanacul clasic cu crema, Gatiti cartea: neo-clasic Croque Monsieur, și Gatiti cartea: aripi clasice de bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, 3/4 cană de zahăr și sarea în vasul mixerului și bateți la viteză mică timp de 15 secunde, doar pentru a amesteca ingredientele. De asemenea, puteți utiliza un mixer manual și un bol mediu, deși poate dura puțin mai mult pentru a obține aceleași rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul și amestecați la foc mic până când untul este rupt în bucăți mici, 2 până la 3 minute. Rotiți mixerul la mediu-scăzut și amestecați până când amestecul formează aglomerări mici de dimensiunea mazării, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de ouă în amestecul de unt și amestecați pe mediu-scăzut până când aluatul se reunește pentru a forma mai multe aglomerări mari. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și frământați de mai multe ori, doar pentru a-l aduce împreună. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un disc de aproximativ 1/2 inch grosime. Înfășurați discurile în plastic și dați-le la frigider timp de aproximativ 30 de minute sau până când sunt reci, dar încă flexibile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Așezați un disc de aluat între două foi de pergament sau hârtie cerată și rulați 1/8 inch grosime. Dacă aluatul se fisurează când începeți să vă rostogoliți, poate fi prea rece,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Lăsați-l să stea 10 minute, apoi încercați din nou-acest aluat se rulează cel mai ușor atunci când este la temperatura rece a camerei. Anunțurile pe care le rotiți, pergamentul se va încreți, mai ales pe partea de jos. Când se întâmplă acest lucru, îndepărtați hârtia pergament de sus, neteziți orice riduri și așezați-o înapoi pe aluat. Întoarceți aluatul și repetați cu hârtia de cealaltă parte. Poate fi necesar să faceți acest lucru de mai multe ori în timpul procesului de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Notă: aluatul poate fi, de asemenea, întins pe o suprafață de lucru ușor făinată, dar asigurați-vă că periați și excesul de făină din partea superioară și inferioară a aluatului înainte de răcire și coacere (metoda hârtiei pergament este mai ușoară și mai curată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
8
Așezați aluatul întins, cu pergamentul încă atașat, pe o foaie de copt și transferați-l la frigider pentru a se răci timp de 30 de minute. Repetați cu discul rămas de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Scoateți pergamentul din partea superioară și inferioară a unei bucăți de aluat întins și așezați aluatul pe suprafața de lucru. Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament nouă. Folosiți tăietori de prăjituri pentru a tăia aluatul în formele dorite și transferați-l pe foaia căptușită cu pergament, distanțând prăjiturile la aproximativ 1 1/2 inci. Stivați fursecurile pe tava cu o bucată de hârtie pergament între fiecare strat. Resturile de aluat pot fi frământate ușor, apoi rerolate, dar cu cât sunt mai mult rerolate, cu atât prăjiturile sunt mai puțin fragede, așa că așezați-vă strategic tăietorii de prăjituri pentru a lăsa cât mai puține resturi. Repetați cu foaia de aluat rămasă. Răciți formele tăiate în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Preîncălziți cuptorul la 375 F și poziționați un suport pentru cuptor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Presărați fursecurile pe fiecare foaie de copt cu unele dintre cele 2 linguri de zahăr rămase (este posibil să nu le folosiți pe toate) chiar înainte de a intra în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Coaceți câte o tigaie, rotind foaia cam la jumătate, timp de 10 până la 13 minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Transferați într-un raft pentru a se răci complet. Repetați cu formele cookie rămase. Decorați cookie-urile după cum doriți sau lăsați-le simplu și simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
14
Sfaturi de depozitare: cookie-urile pot fi depozitate într-un recipient etanș, stratificat între foi de pergament sau hârtie cerată, la temperatura camerei timp de până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista