Reteta gatiti cartea: Brownies brânză de capră ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 226 calorii. Un amestec de praf de copt, ou, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gatiti cartea: brânză de capră Danishes, Gatiti cartea: brânză de capră Blintzes, și Gatiti cartea: Ravioli de lamaie si branza de capra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Asigurați-vă că raftul se află în centrul cuptorului și încălziți cuptorul până la 350 cm.F (177 cm. C). Luați puțin unt pe un prosop de hârtie vată sau o bucată de hârtie de ceară și rulați-l în interiorul unui vas de copt de 9 x 13 inci (23 x 33 cm), acoperind totul, în special colțurile și marginile. De asemenea, puteți utiliza învelișul de unt pentru această lucrare, deoarece de multe ori are unt încă aderent la interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Puneți puțină făină în vasul de copt și întoarceți-o în acest fel și pentru a vă asigura că făina acoperă fundul și părțile laterale, bătând-o de blat pentru a scoate făina de pe petele lipicioase și deplasându-vă ușor peste vas. (De asemenea, veți putea vedea dacă aveți pete fără o bucată de unt—le puteți remedia în acest moment.) Atingeți vasul de copt pe o margine de tejghea pentru a obține toată făina într-un colț, apoi aruncați excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Topiți toată ciocolata. Puteți face acest lucru într-unul din mai multe moduri:Setați un cazan dublu cu aproximativ un centimetru (2,5 cm) de apă în partea de jos la foc mediu. Aduceți apa la foc mic, adăugați ambele tipuri de ciocolată în partea superioară și reduceți focul la minim, astfel încât apa să fiarbă încet; se amestecă până când aproximativ două treimi din ciocolată s-a topit. Opriți focul, scoateți partea superioară a cazanului dublu din tigaia inferioară și continuați să amestecați pe blat până când ciocolata este complet melted.Do o operație similară cu un cazan dublu echipat cu juriu: o cratiță medie și un bol de amestecare care se potrivește în siguranță în el, fără a atinge apa care clocotește dedesubt. Aveți grijă când scoateți vasul—aburul care scapă poate provoca arsuri urâte.Puneți ambele tipuri de ciocolată într - un castron mare și cuptorul cu microunde la înălțime în trepte de 6 sau 7 secunde, amestecând după fiecare, până când ciocolata se topește aproximativ două treimi. Apoi scoateți vasul din cuptorul cu microunde și continuați să amestecați pe blat până când toată ciocolata s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Amestecați 2 căni (455 g) făină, praful de copt și sarea într-un castron cu o furculiță pentru a vă asigura că praful de copt și sarea sunt distribuite uniform în toată făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Bateți untul, ch-ul și zahărul într-un castron separat cu un mixer electric la viteză medie până când sunt cremoase și ușoare, poate până la 5 minute. Abia poți depăși chestia în această etapă. Vrei să fie ușor și aerisit, zahărul în mare parte dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Bateți toată ciocolata topită, răzuiți interiorul bolului și bateți întregul ou până se încorporează complet. Apoi bateți gălbenușurile pe rând (sau suficient de aproape dacă le—ați adunat deja într-un castron mic-adevăratul punct este să vă asigurați că ouăle se amestecă complet în aluat). În cele din urmă, bateți vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Bomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Opriți bătăile, răzuiți-le și scoateți-le.
8
Adăugați amestecul de făină și pliați-l cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn, întorcându-l în aluat până când nu mai există bucăți de făină nedizolvată. Puteți exagera—și chiar suprasolicita-amestecul în acest moment, obținând acel gluten prea lipicios și elastic. Odată ce nu mai există făină albă în amestec, răzuiește și întinde aluatul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți până se fixează, până când o scobitoare sau un tester de tort introdus în centrul brownie-ului iese cu câteva firimituri umede atașate, aproximativ 25 de minute. Cu cât sunt mai multe firimituri, cu atât va fi mai fudgier lucrul. Dar fără aluat umed pe scobitoare, vă rog. Răciți brownies-urile în vasul de copt pe o grătar timp de cel puțin 10 minute înainte de a le tăia în pătrate. Acestea pot fi depozitate între foi de hârtie de ceară într-un recipient de plastic sigilabil timp de până la 5 zile la temperatura camerei sau până la 4 luni la congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Gumă De Mestecat Mentă
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci