Garam Masala - Pui Crustat cu smochin Jus
Garam Masala-Pui Crusted cu Fig Jus ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1960 calorii, 152g de proteine, și 132g de grăsime fiecare. Pentru $7.62 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, căței de usturoi, garam masala și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smochinele, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Pui cu Garam Masala, și Garam Masala Pui Curry.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mic, amestecați garam masala cu uleiul. Într-o tigaie, frecați puii peste tot cu uleiul garam masala și condimentați cu sare. Prăjiți puii timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și continuați să prăjiți timp de 1 oră și 15 minute, ungând de două ori. Întoarceți temperatura cuptorului la 450 și clare.
Transferați puii pe o scândură de sculptură și lăsați-i să se odihnească aproximativ 10 minute.
Între timp, într-o cratiță medie, combinați bulionul de pui cu usturoiul și pasta de tamarind și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până când usturoiul este foarte moale, aproximativ 40 de minute. Se strecoară bulionul printr-o sită grosieră și se presează usturoiul. Se amestecă smochinele și mierea, se acoperă și se lasă să se absoarbă până când smochinele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Taie puiul. Reîncălziți jusul de smochine, condimentați cu sare și piper și serviți cu puiul.