Gamba de vita si carpa de carnati cu spaghete din cereale integrale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gamba de vită și cârpa de cârnați cu spaghete din cereale integrale. O porție conține 689 calorii, 36g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oregano, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați spaghete squash cu cârnați de curcan ragu, Gamba De Miel Si Carpa De Ardei Dulce 8, și Carpa De Vita Peste Spaghetti Squash Cu Paine De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. prăjiți semințele de fenicul în tigaie mică uscată la căldură medie-scăzută până la o culoare ușor mai închisă și foarte aromată, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Încălziți 2 linguri de ulei în mareo oală rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adaugăcârnați. Gatiti pana se rumeneste si fiertprin, despartindu-se cu spatele lingurii,aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, transferați cârnații într-un castron mare.
Adăugați 1 lingură de ulei în oală.
Stropeștecoajă de vită cu sare și piper.
Se adaugă la potand saut până la maro, aproximativ 6 minute perside.
Transferați gambele în castron cu cârnați.
Adăugați ceapa în oală și saut până se rumenesc și se înmoaie, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 10 minute. Întoarceți gambele, cârnații și orice sucuri acumulate în oală.
Adăugați roșiicu suc, vin, usturoi, foi de dafin,oregano, ardei roșu zdrobit și semințe de fenicul prăjite. Aduceți la foc mic.
Acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Braiseuntil gambe sunt foarte licitație, despre 2 1/2hours.
Transferați gambele pe suprafața de lucru.
Tăiați carnea de pe oase și zaruri. Aruncați oasele.Oală de înclinare. Lingura de grăsime de pe suprafața de panjuices. Întoarceți carnea de coadă tăiată cubulețe în oală.Se fierbe până când lichidul este redus suficientlingura de acoperire, aproximativ 10 minute. Sezon rag cca. pentru a gusta cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Chilluncovered până la rece, apoi acoperă și păstreazăchilled. Reîncălziți la foc mediu, agitând ocazional, înainte de a continua.
Gatiti pastele intr-o oala mare defierbere cu apa sarata pana cand este doar frageda, dar inca ferma pentru a musca, amestecand ocazional.
Drainpasta; se transferă într-un castron mare.
Adăugați ulei șitoss pentru a acoperi.
Adăugați brânză și pătrunjel; aruncați lacoat. Condimentează pastele cu sare și piper.
Împărțiți pastele în 12 boluri puțin adânci.Polonic rag peste si se serveste.