Galopinto (orez și fasole din Nicaragua)

Galopinto (orez și fasole din Nicaragua)
Gallopinto (orez și fasole din Nicaragua) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 285 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 317 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Nicaragua Gallo Pinto, Churrasco În Stil Nicaraguan, și Salpic (Carne Tocată Din Nicaragua) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți fasolea într-o foaie de copt cu margini. Alegeți orice resturi și fasole spartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Transferați fasolea în strecurătoare și clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați fasolea clătită într-o oală mare și acoperiți cu apă rece; apa ar trebui să acopere fasolea de aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se lasă la macerat 30 de minute.
5
Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu și fierbeți fasolea timp de 30 de minute. Opriți focul, acoperiți fasolea și lăsați să se odihnească 1 oră. Aduceți fasolea înapoi la fiert la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
6
Adăugați 2 lingurițe de sare și usturoi, reduceți focul la mediu și fierbeți până când fasolea este fragedă, 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Dacă depozitați fasolea, răciți-o complet, transferați fasolea și o parte din lichidul de gătit în pungi cu fermoar de dimensiuni de litru. Când este gata de utilizare, dezghețați-l în frigider și încălziți-l pe plită în cratiță sau cuptor cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare cu fund greu, la foc mediu, până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 2/3 de ceapă și gătiți, amestecând, până se înmoaie și translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orez și gătiți, amestecând, până când boabele sunt strălucitoare și acoperite uniform cu ulei, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Adăugați apă sau bulion și 1 1/2 lingurițe de sare, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Puneți ardeiul gras deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Fierbeți orezul fără a amesteca până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și puteți vedea bule mici izbucnind pe suprafața orezului. Reduceți imediat căldura la cea mai mică setare, acoperiți și gătiți (nu amestecați, nu scoateți capacul) timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Scoateți și aruncați ardeiul gras. Puf de orez cu betisoare sau furculita, apoi se lasa sa se raceasca si se da la frigider timp de 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
1
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa rămasă și gătiți, amestecând, până se înmoaie și translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orez și 2 căni de fasole în tigaie și gătiți, amestecând, până când orezul este acoperit uniform. Continuați să gătiți, amestecând, pentru a permite aromelor să se amestece și amestecul să devină ușor crocant, aproximativ 10 minute. Acoperiți și gătiți la foc mic încă 10 minute. (A se vedea nota de mai sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista