Galette des Rois
Galette des Rois este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest hor d ' oeuvre are 223 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 403 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, pastă de migdale, foietaj și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare sunt Galette des rois, Vegan Galette des Rois, și De casă Galette des Rois.
Instrucțiuni
Așezați pasta de migdale într-un robot de bucătărie sau blender cu aproximativ jumătate din zahăr și procesați până se omogenizează bine.
Adăugați untul și zahărul rămas folosind și procesați până se omogenizează, apoi amestecați 1 ou, extract de vanilie, extract de migdale, făină și sare. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o foaie de copt sau tapetați cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Întindeți o foaie de foietaj într-un pătrat de 11 inci. Păstrați patiseria la rece, nu frământați și nu întindeți. Folosiți o farfurie mare de plăcintă, o tigaie sau o tigaie pentru a urmări un cerc de 11 inci pe aluat folosind vârful unui cuțit mic.
Așezați cercul de patiserie pe foaia de copt pregătită. Repetați cu a doua foaie de patiserie. Puneți la frigider ambele foi.
Umpleți umplutura de migdale pe centrul patiseriei care se află pe foaia de copt. Lăsați aproximativ 1 margine de 1/2 inch la margini. Apăsați fasolea sau feve în umplutură.
Așezați a doua foaie de patiserie deasupra și apăsați marginile pentru a sigila. Bateți oul rămas cu o furculiță și periați ușor pe partea superioară a galetei. Folosiți un cuțit pentru a face un model încrucișat în spălarea ouălor, apoi înțepați câteva fante mici în partea de sus pentru a ventila aburul în timp ce coaceți.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit. Nu deschideți cuptorul până la expirarea timpului, deoarece patiseria nu va umfla complet.
Scoateți din cuptor și praf cu zahărul cofetarilor. Reveniți la cuptor și gătiți încă 12 până la 15 minute sau până când blatul devine un maro auriu intens.
Transferați într-o grătar pentru a se răci.
Așezați ușor o coroană de hârtie aurie deasupra tortului. Aceasta va fi folosită pentru a încununa persoana care găsește fasolea sau feve.
Serviți cald sau rece. Asigurați-vă că spuneți tuturor despre fasole sau feve.