G. C. de Sirop

G. C. de Sirop
G. C. de Sirop este a vegetarian garnitură. O porție conține 483 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină universală, nucșoară măcinată, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați G. C. de Sirop, Bunicul dans le Sirop, și Tort Cu Sirop De Cajun (G. C. Sirop) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină 13 x 9 x 2 inci tigaie metalică. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, nucsoara si 1 lingurita de sare intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați zahărul și bateți până se omogenizează. Bateți în ouă, câte 1. Bateți în 1 3/4 căni de sirop, apoi evaporați laptele și smântâna (aluatul poate părea coagulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
SmântânăSmântână
ZahărZahăr
SiropSirop
OuăOuă
3
Adăugați ingrediente uscate și bateți la viteza cea mai mică până la amestecare.
4
Transferați aluatul de tort în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 50 de minute. Tort rece în tigaie pe raft. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți bine tigaia cu folie și păstrați tortul la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
6
Bateți smântâna într-un castron mediu până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tăiați tortul în pătrate.
8
Așezați pe farfurii. Lingurați frisca alături; stropiți cu sirop suplimentar. Praf cu zahăr pudră, dacă se dorește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista