Gătiți cartea: pește perfect prăjit la tigaie

Gatiti cartea: perfect Pan-prajit pane pește este un pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet proaspăt, sare de mare și piper, pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Gatiti cartea: friptura perfecta, Gatiti cartea: sos de curcan Perfect, și Cum se gătește: okra prăjită Ovo-vegetariană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crăpați ouăle într-un castron mare de mică adâncime, adăugați laptele și bateți bine.
Întindeți făina și firimiturile în două boluri separate sau farfurii de plăcintă. Puneți o grătar peste o foaie de copt.
Condimentați fileurile de pește pe ambele părți cu sare și piper. Dragați un file în făină, ridicați-l, scoateți excesul de făină și puneți fileul în spălarea ouălor, asigurându-vă că întregul File este acoperit.
Scoateți fileul din spălarea ouălor, lăsând excesul să picure; așezați în firimituri. Apăsați ușor firimiturile pe pește pe ambele părți, acoperindu-l complet.
Transferați fileul panificat în raftul de răcire; repetați procesul cu fileurile rămase.
Puneți o tigaie din fontă de 12 inci bine condimentată la foc mediu-mare; se încălzește timp de 5 minute.
Adăugați uleiul și untul în tigaie.
Presărați câteva firimituri în tigaie pentru a testa temperatura—ar trebui să sfârâie când lovesc grăsimea. Coborâți fileurile de pește în grăsime fierbinte, care ar trebui să vină la jumătatea părților de pește. De îndată ce firimiturile încep să se întunece, reduceți puțin căldura. Cheia este chiar gătitul, astfel încât atunci când întoarceți fileurile, acestea să fie un maro auriu perfect. Acest lucru va dura aproximativ 3 până la 4 minute pe o parte; cu cât peștele este mai gros, cu atât ar trebui să—l gătiți mai încet-reduceți puțin focul dacă este necesar. Întoarceți fileurile; gătiți încă 3 până la 4 minute, până se rumenesc.
Adăugați puțin mai mult ulei și unt în tigaie dacă pare uscat.
Folosind o spatulă cu fante, transferați peștele pe farfurii individuale sau pe un platou.
Se servește garnisit cu pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.