Gătiți cartea: filete într-o crustă proaspătă de ierburi

Gătiți cartea: filete într-o crustă proaspătă de ierburi
Gătiți cartea: filetele într-o crustă proaspătă de plante ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Pentru $ 8.77 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1581 calorii, 195g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, pesmet, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Gătiți cartea: plăcintă cu oală de pui cu lămâie cu crustă de biscuiți cu pătrunjel, Gatiti cartea: pajiști Herb Salsa, și Gatiti cartea: Ceviche verde cu ierburi cu castravete.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți crusta de plante. Bateți untul într-un castron până devine cremos, apoi bateți firimiturile de pâine, frunzele de tarhon, frunzele de busuioc, frunzele de chervil și șalota. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
ChervilChervil
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Întindeți amestecul între două foi de ceară sau hârtie pergament și răciți la frigider cel puțin 1 oră înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Aruncați vinetele, dovleceii și roșiile în jumătate din uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Încălziți o tigaie cu crestături, adăugați legumele și gătiți la foc mic, întorcându-se ocazional, până când este fragedă, dar încă fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, încălziți uleiul rămas într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați filetele și gătiți la foc mare timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc, apoi coborâți focul și gătiți, întorcându-se ocazional, timp de 7-8 minute, până când sunt fierte și fragede. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Transferați carnea de porc în tigaia cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați o fâșie de crustă de ierburi deasupra fiecărui filet și fierbeți până când crusta se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
9
Serviți imediat.
10
Dacă este necesar, înfășurați mânerul tăvii în folie înainte de a fierbe pentru a o proteja de deteriorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista