Gătiți cartea: daikon murat, morcov și castraveți

Gătiți cartea: daikon murat, morcov și castraveți
Gatiti cartea: daikon murat, morcov și castravete este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de până la 3 morcovi, oțet de orez, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Gatiti cartea: Banh Mi cu Daikon si muraturi de morcovi, Salată de castraveți murați și daikon, și Castraveți condimentați murați, morcovi și Daikon.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați morcovii, daikonul și castravetele cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți, stoarceți legumele pentru a scăpa de excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Puneți legumele într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Într-un castron mic, amestecați zahărul și oțetul de orez până când zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Adăugați legumele, împreună cu chili(es) (dacă utilizați). Sigilați punga, stoarcând orice aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
7
Lăsați să stea cel puțin 1 oră.Cu cât legumele se marinează mai mult, cu atât vor avea mai mult gust. Mănâncă ca acompaniament la orice proteină la grătar. Taie grăsimea și introduce o textură crocantă plăcută cărnii fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Note: cu cât tăietura legumei este mai subțire, cu atât va deveni mai moale în timpul decapării. Pentru murăturile instantanee de 1 oră, tăiați legumele subțiri, astfel încât să absoarbă aroma, dar să aibă totuși ceva crocant (vor fi ușor ofilite). Dacă doriți să faceți murăturile din timp, tăiați-le groase (1/4 inch sau mai mult) și murați-le cel puțin 3 zile sau până la 1 săptămână, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Cu cât legumele stau mai mult în lichidul de decapare, cu atât textura este mai moale și aroma este mai pronunțată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista