Găluște mici de cartofi cu roșii, ceapă și sos Guanciale
Găluște mici de cartofi cu roșii, ceapă și sos Guanciale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 323 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, zahăr, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Găluște Mici De Burtă De Porc, Somon cu sos de măcriș și găluște de cartofi, și Mici De Tomate Tarte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut guanciale și ceapă, amestecând, până când ceapa este aurie, aproximativ 6 minute.
Se adauga usturoiul si saut-ul, amestecand, pana devin aurii, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile cu suc rezervat, apă, zahăr și sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute.
Acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 2 inci într-o oală mare, apoi fierbeți, neacoperit, până când este foarte fraged, aproximativ 25 de minute.
Se scurge într-o strecurătoare și, când este suficient de rece pentru a se manipula, se curăță.
Forțați cartofii calzi prin ricer într-un castron mare.
Adăugați făină și sare și amestecați cu o lingură de lemn până când amestecul începe să se unească. Formați ușor aluatul într-o bilă și tăiați-l în jumătate.
Frământați fiecare jumătate de aluat pe o suprafață făinoasă până se omogenizează, aproximativ 1 minut (dacă aluatul se lipește de suprafață, pudrați ușor cu făină suplimentară).
Tăiați fiecare jumătate uniform în 10 bucăți.
Rulați 1 bucată într-o frânghie lungă de 14 inci (grosime de 1/2 inci), păstrând bucățile rămase acoperite cu un prosop de bucătărie.
Tăiați frânghia transversal în bucăți de 1/4 inch și aruncați ușor bucățile cu făină pe suprafața de lucru.
Apăsați o bucată de aluat împotriva dinților unei furculițe făinoase și împingeți cu degetul mare făinat într-o mișcare de rulare înainte spre capătul dinților, lăsând gnocchetti să cadă din furculiță într-o tigaie de copt puțin adâncă bine făinată. Faceți mai mulți gnocchetti în același mod.
Chiar înainte de gătit, agitați ușor gnocchetti în 4 loturi într-o sită mare cu ochiuri medii pentru a elimina excesul de făină. Gatiti gnocchetti in 4 loturi intr - o oala de 5 pana la 6 litri cu apa sarata clocotita pana cand plutesc, aproximativ 1 minut.
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron mare de mică adâncime, așa cum este gătit și lingurați puțin sos deasupra.
* Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de a continua. * Gnocchetti poate fi format (dar nu fiert) cu 1 săptămână înainte și congelat în tigaie cu făină, acoperit, până la greu, aproximativ 3 ore, apoi pus într-o pungă de plastic sigilată. Nu dezghețați înainte de gătit. Se fierbe gnocchetti congelați aproximativ 2 minute. * Disponibil la Salumeria Biellese (212-736-7376).