Găluște De Porc

Găluște De Porc
Găluște de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 83 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul sriracha, sosul de soia, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște De Porc, Carne de porc și găluște, și Găluște De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, Sriracha și sucul de lămâie într-un bol și lăsați-l deoparte până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
SrirachaSriracha
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoiul, ghimbirul, uleiul de susan și scallions și gătiți până la parfum, 1 până la 2 minute (doriți doar să luați mușcătura de pe ingredientele crude, nu să le sotati).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească 1 minut.
4
Combinați usturoiul gătit, ghimbirul și căpșunile cu carnea de porc, hoisin, sosul de soia, pudra de cinci condimente și oul într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Lucrând cu ambalajele de găluște, începeți cu suprafața făinoasă orientată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaje De GălușteAmbalaje De Găluște
6
Așezați 1 1/2 lingurițe de umplutură în centrul unui înveliș. Udați marginea găluștei cu apă, folosind degetul și pliați cercul în jumătate fără etanșare, ca un taco. Prindeți un capăt închis. Creați pliuri pe o parte folosind degetul mare și arătătorul, apăsând pe cealaltă margine plană pentru a sigila în timp ce mergeți. Aplatizați fundul, astfel încât să poată obține o tigaie frumoasă pe ele. Repetați până când toate găluștele sunt umplute. Păstrați găluștele pe o tavă de foi ușor făinată pentru a nu le lipi și acoperiți cu un prosop ușor umed pentru a nu se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Încălziți uleiul vegetal la foc mare în aceeași tigaie. Lucrând în loturi, prăjiți găluștele așezându-le cu partea de jos în jos și prăjiți până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Odată ce găluștele sunt maro auriu, lucrând cu atenție (se va stropi), turnați 1/2 cană de apă în tigaie pentru a acoperi găluștele la jumătate. Acoperiți imediat cu un capac, lăsând o mică fisură pentru ca aburul să scape. Gatiti pana cand apa s-a evaporat, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați găluștele pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei și repetați procesul cu găluștele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Nota bucătarului: această rețetă face o mulțime de găluște; păstrați-vă suplimentar în congelator pentru o gustare târzie!
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții32
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista