Găluște De Porc
Găluște de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 83 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul sriracha, sosul de soia, oul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găluște De Porc, Carne de porc și găluște, și Găluște De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, Sriracha și sucul de lămâie într-un bol și lăsați-l deoparte până când este gata de servit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul, ghimbirul, uleiul de susan și scallions și gătiți până la parfum, 1 până la 2 minute (doriți doar să luați mușcătura de pe ingredientele crude, nu să le sotati).
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească 1 minut.
Combinați usturoiul gătit, ghimbirul și căpșunile cu carnea de porc, hoisin, sosul de soia, pudra de cinci condimente și oul într-un bol mare de amestecare.
Lucrând cu ambalajele de găluște, începeți cu suprafața făinoasă orientată în jos.
Așezați 1 1/2 lingurițe de umplutură în centrul unui înveliș. Udați marginea găluștei cu apă, folosind degetul și pliați cercul în jumătate fără etanșare, ca un taco. Prindeți un capăt închis. Creați pliuri pe o parte folosind degetul mare și arătătorul, apăsând pe cealaltă margine plană pentru a sigila în timp ce mergeți. Aplatizați fundul, astfel încât să poată obține o tigaie frumoasă pe ele. Repetați până când toate găluștele sunt umplute. Păstrați găluștele pe o tavă de foi ușor făinată pentru a nu le lipi și acoperiți cu un prosop ușor umed pentru a nu se usca.
Încălziți uleiul vegetal la foc mare în aceeași tigaie. Lucrând în loturi, prăjiți găluștele așezându-le cu partea de jos în jos și prăjiți până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Odată ce găluștele sunt maro auriu, lucrând cu atenție (se va stropi), turnați 1/2 cană de apă în tigaie pentru a acoperi găluștele la jumătate. Acoperiți imediat cu un capac, lăsând o mică fisură pentru ca aburul să scape. Gatiti pana cand apa s-a evaporat, 5 pana la 7 minute.
Transferați găluștele pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei și repetați procesul cu găluștele rămase.
Nota bucătarului: această rețetă face o mulțime de găluște; păstrați-vă suplimentar în congelator pentru o gustare târzie!