Găluște de mere cu sos bogat de scorțișoară

Găluște de mere cu sos bogat de scorțișoară
Găluște de mere cu sos bogat de scorțișoară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 496 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 198 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, cruste de plăcintă, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 31%. Încercați Găluște de mere cu sos bogat de scorțișoară, Găluște De Mere Cu Scorțișoară-Pecan, și Găluște De Mere În Sirop De Scorțișoară Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și încălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se Amestecă 3 Tbs. de unt, 1/2 cană de zahăr brun, 1 linguriță. scorțișoară și toate nucile într-un castron mic. Puneți o porție din amestec în fiecare miez de mere scobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru crustele de plăcintă în cutie, derulați una dintre foile de aluat pe o suprafață de lucru înmuiată. Trăgând pe părțile laterale ale aluatului pentru a îndrepta marginile rotunjite, rotiți-l într-un pătrat de aproximativ 12 inci, apoi tăiați aluatul în patru pătrate de 6 inci; periați perimetrul fiecărui pătrat cu albus de ou. Setați o jumătate de măr pe fiecare pătrat. Aduceți cele 4 colțuri de aluat în jurul mărului și ciupiți marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați pe un vas de copt mare (cel puțin 18 pe 12 inci) acoperit cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Ungeți blaturile și părțile laterale de găluște cu albus de ou; se presară cu zahăr. Repetați procesul cu merele rămase și aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Coaceți găluștele până când se pregătește patiseria și începe să devină maro auriu, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la 375 și coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
În timp ce merele se coace, aduceți 1 cană de apă, restul de 2 Tbs. unt, 1/2 cană zahăr brun și 1 linguriță. scorțișoară pentru a fierbe într-o cratiță mică la foc mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 lingurițe. apă; se amestecă în sirop fierbinte pentru un sos neted. Acoperiți, păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Pentru fiecare porție, lingurați o porție de sos pe o farfurie de desert. Puneți găluște de mere peste sosul cald; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista