Găini umplute cu porumb
Găinile umplute cu porumb sunt o fără gluten și דל פחמימות, garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 99G de grăsime, și un total de 1451 calorii. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Cornbread-găini de vânat Cornish umplute cu porumb Maque Choux, Găini Cornish Umplute, și Găini Cornish Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, sotati orezul, ciupercile, migdalele și ceapa în unt timp de 5 minute sau până când orezul se rumeneste ușor. Se amestecă apă, bulion, pătrunjel, suc de lămâie, sare și frunze de dafin; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când lichidul este absorbit. Aruncați frunza de dafin. Puneți aproximativ 3/4 cană de amestec de orez în fiecare găină.
Așezați pieptul în sus într-o tigaie mare de prăjire; legați copanele împreună.
Așezați două bucăți de slănină peste fiecare găină. Se acoperă și se coace la 375 de minute timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți cu 45 de minute mai mult sau până când termometrul pentru carne citește 185 de exemplare pentru găini și 165 de exemplare pentru umplutură.