Găini Cornish umplute cu cușcuș cu bame și roșii

Găini Cornish umplute cu cușcuș cu bame și roșii
Găinile din Cornish umplute cu cușcuș cu okran și roșii durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1661 de calorii, 77 g de proteine și 80 g de grăsime fiecare. Pentru 5,29 USD per porție, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin roșu, ceapă, cușcuș și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt cina de duminică: găini cornish cu fluturi cu cușcuș de migdale, găini cornish umplute și găini cornish umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aduceți 2 căni de bulion la fiert într-o cratiță mică și adăugați caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch1 Kilogram De Bame, Tăiată și Tăiată în Rondele De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bame, Tăiate și Tăiate în Rondele De 1/2 InchBame, Tăiate și Tăiate în Rondele De 1/2 Inch
1 Ceapa Galbena Mica, Tocata Marunt1 Ceapa Galbena Mica, Tocata Marunt
2
Încinge uleiul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, MărunțităCeapă Galbenă, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați ienibaharul și scorțișoara și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
5
Adăugați cușcușul și supa cu caise, acoperiți tava și lăsați să stea 5 minute. Pufează cu o furculiță și adaugă 1 lingură de unt, migdale și miere și asezonează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se condimenteaza cu sare si piper cavitățile găinilor și se umplu cu umplutura de cușcuș. Ungeți puiul, apoi frecați fiecare cu untul rămas și asezonați cu sare și piper după gust. Asezonați găinile pe toate părțile într-o tigaie rezistentă la cuptor și puneți-le la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se prăjește timp de 35-40 de minute.
8
Transferați găinile pe o farfurie.
9
Scoateți o parte din grăsime din tigaie și puneți pe arzător la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Adăugați restul de 1 cană de bulion și gătiți, răzuind fundul tigaii până când se reduce la 1/2 cană. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aduceți 2 căni de bulion la fiert într-o cratiță mică și adăugați caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Încinge uleiul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
13
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Adăugați ienibaharul și scorțișoara și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
15
Adăugați cușcușul și supa cu caise, acoperiți tava și lăsați să stea 5 minute. Pufează cu o furculiță și adaugă 1 lingură de unt, migdale și miere și asezonează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Se condimenteaza cu sare si piper cavitățile găinilor și se umplu cu umplutura de cușcuș. Întindeți găinile, apoi frecați fiecare cu untul rămas și asezonați cu sare și piper, după gust. Asezonați găinile pe toate părțile într-o tigaie rezistentă la cuptor și puneți-le la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Se prăjește timp de 35 până la 40 de minute.
18
Transferați găinile pe o farfurie.
19
Scoateți o parte din grăsime din tigaie și puneți pe arzător la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
20
Adăugați ceașca rămasă de bulion și gătiți, răzuind fundul cratiței până când se reduce la 1/2 cană. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
21
Încinge uleiul într-o tigaie. Dragă bame în făină de porumb și prăjiți până devine maro auriu. Se amestecă imediat cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
BameBame
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista