Găini Cornish prăjite cu umplutură de Panzanella
Găinile Cornish prăjite cu umplutură Panzanella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 1054 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână pâine de țară, unt, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare sunt Găini De Vânat Din Cornish Prăjite Cu Umplutură De Fructe Sărate, Găini Cornish cu umplutură de migdale, și Găini Cornish cu umplutură de afine.
Instrucțiuni
Puneți cuburile de pâine la cuptor în timp ce se încălzește și prăjiți-le până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Răsuciți aripile găinilor Cornish în spatele lor și legați picioarele împreună.
Puneți găinile, cu pieptul în sus, într-o tigaie. Înveliți găinile cu 1 lingură de ulei; se presară cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Punct cu untul. Prăjiți găinile până când sunt gata, aproximativ 40 de minute.
Între timp, ungeți un vas de copt adânc de 1 litru. Într-un castron mare, aruncați roșiile cu usturoiul, pătrunjelul, rozmarinul, restul de 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați cuburile de pâine prăjită și restul de 2 linguri de ulei și amestecați bine pentru a combina.
Puneți umplutura în vasul de copt pregătit și acoperiți cu un capac sau cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți capacul; coaceți până când umplutura este crocantă și maro aurie, cu aproximativ 12 minute mai mult.
Când găinile sunt gata, transferați-le pe o farfurie și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de aproximativ 10 minute.
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire și se adaugă sucurile acumulate de la găini.
Tăiați găinile în jumătate și serviți cu umplutura și sucurile de tigaie.
Sugestie de meniu: doar o legumă verde, poate broccoli rabe, este necesară pentru a finaliza masa.
Recomandare de vin: această rețetă rustică, cu influență italiană, va merge bine cu un roșu Italian, cum ar fi un Chianti Classico. Combină aromele de fructe cu aciditatea pentru a rezista ingredientelor puternice de aici.