Găini Cornish la grătar cu slănină și muștar

Găinile Cornish la grătar cu slănină și muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.79 pe portie. O porție conține 741 calorii, 60g de proteine, și 53G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper, piper cayenne, găini de vânat din cornish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Găini Cornish la grătar cu glazură de caise-muștar, Găini Cornish la grătar cu muștar de miere-glazură de coriandru, și Găini de vânat Cornish cu glazură de miere-muștar-usturoi-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un mini-procesor, combinați slănina, usturoiul, muștarul, cimbru și un vârf mare de cayenne și procesați până la o pastă grosieră.
Așezați găinile, cu pielea în sus, pe o suprafață de lucru. Apăsați ferm pe piept pentru a aplatiza găinile. Folosind degetele, slăbiți cu grijă pielea peste sâni și întindeți umplutura de slănină sub piele. Condimentează găinile cu sare și piper.
Așezați găinile pe grătar, cu pielea în jos. Puneți o cărămidă învelită în folie sau o tigaie din fontă pe fiecare găină și grătiți la foc mediu-mic timp de aproximativ 25 de minute sau până când pielea este adânc înecată și crocantă. Verificați ocazional, astfel încât găinile să nu ardă. Întoarceți păsările, înlocuiți cărămizile și grătiți timp de aproximativ 25 de minute mai mult sau până când coapsele sunt fierte și pielea este crocantă.
Transferați găinile într-un platou, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Înjumătățiți păsările pe lungime și serviți.