Fursecuri suedeze cu migdale măcinate
Biscuiții suedezi cu migdale măcinate Spritz sunt un desert scandinav. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 81 de calorii . Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 46 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și luați făină, ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Clatite suedeze la cuptor , Chiftele suedeze de la Jen și Chifle cu șofran - Lussebullar suedeză .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Întinde migdalele pe o tavă de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 15 minute, până se rumenesc ușor sau până când dau o aromă.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet. Măcinați până la o consistență asemănătoare cu nisipul aspru într-un robot de bucătărie sau blender. Asigurați-vă că migdalele sunt reci, sau veți face unt de migdale.
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul, apoi amestecați extractul de migdale și laptele. Cerneți făina, praful de copt și sarea și amestecați împreună cu migdalele prăjite măcinate pentru a forma un aluat moale. Dați aluatul la frigider pentru 15 până la 20 de minute. Acest lucru va ajuta biscuiții să își păstreze forma după apăsare.
Ungeți ușor foile de prăjituri și umpleți presa de prăjituri cu aluat. Apăsați fursecurile la cel puțin 1 inch una de cealaltă, în funcție de dimensiune. Puteți experimenta cu diferite modele de cookie-uri. Am descoperit că majoritatea suedezilor adevărați tind să folosească forma stea, totuși, sunteți liber să utilizați orice formă vi se potrivește.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când fursecurile se rumenesc ușor. Se răcește pe foile de biscuiți timp de un minut înainte de a se transfera pe un grătar pentru a se răci complet.