Fursecuri revoltătoare cu ciocolată și mentă
Fursecurile scandaloase cu ciocolată și mentă necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 96 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 16 cenți pe porție, primești un desert care servește 36. Mergeți la magazin și luați unt, sare, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 10%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Fursecuri scandaloase de ciocolată, fursecuri de ciocolată scandaloase și fursecuri de ciocolată scandaloase.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-un cuptor cu microunde, topește ciocolata dulce-amăruie și untul; se amestecă până la omogenizare. Se răcește ușor. Într-un castron mare, bate ouăle și zahărul brun. Se amestecă amestecul de vanilie și ciocolată.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adauga treptat la amestecul de ciocolata. Se amestecă fulgi de ciocolată semidulce și bomboanele.
Puneți cu lingurițe la 3 inchi una de cealaltă, pe foi de copt unse.
Coaceți 8-10 minute sau până când marginile sunt setate. Se răcește 2 minute înainte de a scoate din tigăi pe grătarele de sârmă. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dom Perignon (capsulă ruptă). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 329 de dolari.
![Dom Perignon (capsulă ruptă)]()
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex si elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. La palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid la gust. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, care păstrează prospețimea și chiar o fermitate subtilă, cu miros de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Predomină simțul eleganței și echilibrului.