Fursecuri cu unt de modă veche cu glazură de unt
Cookie-urile de unt de modă veche cu glazură de unt sunt un vegetarian desert. Această rețetă face 72 de porții cu 93 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 90 de gurmanzi și bucătari. Dacă ați evaporat lapte, unt, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți cu unt-unt cu glazură de scorțișoară, Fursecuri Cu Unt De Modă Veche, și Cookie-uri de zahăr cu unt de arahide moale în stil Lofthouse cu glazură de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1 cană de unt înmuiat cu zahăr alb într-un castron mare până când este cremos. Bateți oul, laptele integral și 1 1/2 lingurițe de extract de vanilie în amestecul de unt până se omogenizează.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un castron separat și amestecați treptat ingredientele uscate în ingrediente umede pentru a face un aluat neted. Se răcește aluatul la frigider timp de 2 până la 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pudrați Generos o cârpă de patiserie sau un prosop de bucătărie cu făină.
Împărțiți aluatul în treimi și rulați fiecare treime din grosimea de 1/8 inch pe cârpa de patiserie pregătită.
Tăiați forme din aluatul rulat cu tăietori de prăjituri.
Așezați fursecurile pe foi de copt negreșite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile abia se rumenesc, 5 până la 8 minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foile de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pentru a termina răcirea pe un suport de sârmă.
Bateți 1 cană de unt înmuiat, 3 căni de zahăr pentru cofetari, 1 1/2 linguri de extract de vanilie și laptele evaporat într-un castron până se omogenizează. Se amestecă treptat 6 căni de zahăr de cofetărie în amestec până se combină. Bateți glazura tare până devine pufoasă; amestecați laptele evaporat suplimentar sau zahărul cofetarilor, dacă este necesar, pentru a atinge consistența dorită. Prăjituri răcite cu îngheț.